Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Η ένταση σε «κυνηγά»

Ζώδια - Υδροχόος: Αν σου προκύψει κάποιο θέμα με τα περιουσιακά ή μια μίσθωση, να θυμάσαι ότι η μια αυθαιρεσία θα φέρει την άλλη. 

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/07: Η ένταση σε «κυνηγά»
Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη η ένταση σε κυνηγά τόσο στο σπίτι όσο και στις σχέσεις- συνεργασίες σου.
astrology.gr
1'

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη η ένταση σε κυνηγά τόσο στο σπίτι όσο και στις σχέσεις- συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα το «υπεράνω» στυλάκι, που συνήθως έχεις να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά! Κάνε λοιπόν ότι έχεις να κάνεις μόνος/η σου, ενώ αν σου προκύψει κάποιο θέμα με τα περιουσιακά ή μια μίσθωση, να θυμάσαι ότι η μια αυθαιρεσία θα φέρει την άλλη. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Καρκίνο η ημέρα προσφέρεται για να γιάνεις τις πληγές σου και να ανανήψεις ψυχικά και σωματικά, αφήνοντας τις δουλειές σου στα σωστά χέρια, ενώ ευνοείται και η απόκτηση ενός pet.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/07

Αν είσαι μόνος/η, τότε η θέση σου είναι στον ερωτικό «στίβο μάχης», με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοικτά και ένα μόνον σίγουρο: Όλα θα κινηθούν στη σφαίρα του εφήμερου, όσο «δυνατή» κι αν είναι η εμπειρία σου. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχουν δύο βασικά σενάρια. Είτε θα τσακωθείς με το ταίρι σου, είτε θα φτιάξετε ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι σε μια έξωθεν «απειλή», με το δεύτερο να είναι σαφώς… προτιμότερο!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά