Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 27/07: Μην ασχολείσαι με το παρελθόν σου

Ζώδια - Κριός: Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο ευπαθή σε ότι μπορεί να σε πληγώνει και το πιθανότερο τελικά είναι να μείνεις μακριά από άτομα και καταστάσεις.

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 27/07
Με την Σελήνη στον Καρκίνο τα οικογενειακά θέματα «παίρνουν κεφάλι» στην ζωή σου, με σένα να δείχνεις μάλλον αδύναμος.
astrology.gr
1'

Με την Σελήνη στον Καρκίνο τα οικογενειακά θέματα «παίρνουν κεφάλι» στην ζωή σου, με σένα να δείχνεις μάλλον αδύναμος απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που θίγουν το συναίσθημά σου. Παράλληλα και το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο ευπαθή σε ότι μπορεί να σε πληγώνει και το πιθανότερο τελικά είναι να μείνεις μακριά από άτομα και καταστάσεις, που σε κάνουν να νιώθεις εκτεθειμένος/η, επιλέγοντας μια πιο εσωστρεφή στάση ή απλά «να χαθείς μέσα στο πλήθος». Ίσως πάλι να ασχοληθείς με το παρελθόν, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια «ρετρό» γραμμή.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/07

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να ζήσεις τις ευτυχισμένες στιγμές που σου προσφέρει μια «κλειστή» κατάσταση κι αν ο χώρος σου δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, μπορείς να «το σκάσεις» αναζητώντας μια αισθησιακή και ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά, αρώματα και την... σωστή μουσική! Αλλά και μόνος/η να είσαι ισχύουν τα ανάλογα, καλό είναι όμως να μην το… παρακάνεις με υποσχέσεις που κι εσύ ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τηρήσεις!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά