Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 27/07: Μείνε μακριά από πειρασμούς

Ζώδια - Λέων: Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στο να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους «κτίζοντας» έναν κύκλο εμπιστοσύνης

 Ημερήσιες Προβλέψεις 27/07
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει πιο κλειστό ή να αρχίσεις να θυμάσαι πράγματα που σε πλήγωσαν.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει πιο κλειστό ή να αρχίσεις να θυμάσαι πράγματα που σε πλήγωσαν, έχεις όμως και μια χρυσή ευκαιρία να «τα βρεις» με τον εαυτό σου. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, ρώτα και τους παλιότερους που κάτι παραπάνω ξέρουν! Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα συνηγορεί στο να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους «κτίζοντας» έναν κύκλο εμπιστοσύνης, με τις κοινές μνήμες να είναι σε κάθε περίπτωση ο συνδετικός ιστός. Ίσως βέβαια να ασχοληθείς και με ιστορικές μελέτες ή να επισκεφθείς ένα μέρος που… βρίθει θρύλων και Παραδόσεων.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/07

Έχεις κι εσύ τις… αδυναμίες σου και με «γεμάτο» τον 12ο ηλιακό οίκο σου, κάτι κρυφό ή πολύ… πριβέ είναι «στα σκαριά», ίσως μάλιστα να σου προκύψει μέσα από τον χώρο που δουλεύεις ή/και με πρώην. Ωστόσο, η εχεμύθεια δεν είναι διόλου δεδομένη, τουναντίον κάποια πράγματα θα γίνουν... βούκινο κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση και αδυνατείς να αντισταθείς στον πειρασμό, είναι πιθανό τελικά να βρεθείς στην δίνη ενός σκανδάλου που θα συζητηθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά