Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/07: Μια εξέλιξη στα οικογενειακά σου θα σε ανακουφίσει

Ζώδια - Ταύρος: Μια εξέλιξη στα οικογενειακά ή/και τα περιουσιακά σου θα σε ανακουφίσει και θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/07
Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου σηματοδοτούν μια επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
astrology.gr
1'

Ο Άρης κι ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλούν να τολμήσεις κάτι το διαφορετικό, αιφνιδιάζοντας όσους/ες σε έπαιρναν ως δεδομένο/η. Ωστόσο αν επιχειρήσεις να «γαντζωθείς» σε αυτά που… νομίζεις πως σου παρέχουν ασφάλεια, θα διαψευστείς πάραυτα. Ίσως πάλι να κινδυνέψεις από μια πτώση ή από κάτι… ιπτάμενο που σε έχει βάλει στο σημάδι! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Κριό λειτουργεί ως «φύλακας άγγελος», κάτι που στους «περίεργους» καιρούς που ζεις είναι «μάνα εξ ουρανού». Επιπλέον, μια εξέλιξη στα οικογενειακά ή/και τα περιουσιακά σου θα σε ανακουφίσει και θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/07

Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου σηματοδοτούν μια επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αν είσαι μόνος/η μη διστάσεις να κάνεις την… έκπληξη, αφού το να ποντάρεις σε μια «νορμάλ» κατάσταση, μάλλον θα σου βγει ανάποδα! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να συμβεί κάτι ξαφνικό κι ανεπιθύμητο, είτε στην ίδια την σχέση είτε στο ταίρι σου, κι ας είσαι προετοιμασμένος/η για όλα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά

22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά