Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 30/07: Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν

Ζώδια - Σκορπιός: Ο Άρης και ο Ουρανός απέναντί σου φέρνουν απρόβλεπτες εμπλοκές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 30/07
Ο Δίας στον Κριό επιδρά θετικά στα εργασιακά σου.
astrology.gr
1'

Ο Άρης και ο Ουρανός απέναντί σου φέρνουν απρόβλεπτες εμπλοκές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να νιώσεις «προδομένος/η» από κάποιον/α που είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη σου. Μπορεί ακόμη να τελειώσει απότομα μια κατάσταση, παρότι έχεις κάνει τα πάντα για να μη συμβεί αυτό. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Κριό επιδρά θετικά στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια μεγάλη εξυπηρέτηση ή να βραβευθείς για τις επιδόσεις σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό πρόσωπο «βλέπει» κάτι σε σένα και θα σε στηρίξει με κάθε μέσον που διαθέτει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/07

Τα «σίγουρα» είναι που θα σε «φάνε», αφού ο Άρης και ο Ουρανός σχεδιάζουν να φέρουν τα πάνω-κάτω στην προσωπική σου ζωή, με το βασικό δίδαγμα να είναι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις κάτι που από τη φύση του είναι ανυπότακτο. Αν βέβαια είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που μέχρι χθες έλεγες πως… αποκλείεται να σου συμβεί εσένα αυτό, καλύτερα όμως να μην κάνεις δηλώσεις γιατί το σύμπαν… ακούει!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά

22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά