Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 31/07

Ζώδια - Tοξότης: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στο να λάβεις ένα κληροδότημα ή στο να έχεις έσοδα από ακίνητα

| Ημερήσιες Προβλέψεις 31/07
Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και η όποια ασυνέπειά σου θα σε «τιμωρήσει»
astrology.gr
1'

Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και η όποια ασυνέπειά σου θα σε «τιμωρήσει», φρόντισε λοιπόν να είσαι «εντάξει» ιδιαίτερα σε σχέση με τα χαρτιά σου. Ίσως βέβαια να ταλαιπωρηθείς από εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σου κάνουν τη ζωή αρκετά πιο δύσκολη στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στο να λάβεις ένα κληροδότημα ή στο να έχεις έσοδα από ακίνητα, ίσως όμως να λειτουργήσεις και περισσότερο συναισθηματικά από όσο θα… έπρεπε σε μια οικονομική υπόθεσή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/07

Από την στιγμή που με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς στις αδυναμίες σου, η... κρίσιμη λεπτομέρεια είναι το αν θα έχεις δίπλα σου ένα ταίρι για να σε... νταντέψει ή θα πρέπει να ψάξεις να το βρεις. Ίσως πάλι να αρχίσεις να κάνεις συγκρίσεις με πρότερες καταστάσεις και να... κλαις! Τελικά βέβαια στα μαλακά θα πέσεις όπως κάθε... κακομαθημένο παιδί που έχει μάθει να τραβάει την προσοχή με τα καπρίτσια του!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά

22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά