Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08: Η τύχη είναι με το μέρος σου

Ζώδια - Κριός: Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα ή/και να απαλύνεις τις όποιες εντάσεις.

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε μια «τυχερή» γνωριμία αλλά και μια σπουδαία ευκαιρία που έχεις για να κερδίσεις αυτά που θες με τη βοήθεια της τύχης.
astrology.gr
1'

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε μια «τυχερή» γνωριμία αλλά και μια σπουδαία ευκαιρία που έχεις για να κερδίσεις αυτά που θες με τη βοήθεια της τύχης. Μπορεί ακόμη να διακριθεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, το πρωτεύον για σένα σήμερα είναι να ξεκουραστείς ή/και να χαλαρώσεις, προβαίνοντας ίσως και σε μια αποτοξίνωση. Όσο για τις δουλειές σου ή/και πιο πρακτικά ζητήματα, μάλλον δεν θα γίνουν κάποιες προγραμματισμένες δράσεις -κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να «αράξεις»- ίσως όμως να φαντάζεσαι και πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/08

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα ή/και να απαλύνεις τις όποιες εντάσεις, μέσα σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, με λουλούδια, κεριά και άλλα… συναφή! Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να βιώσεις τα καλά και τα κακά μιας απιστίας. Αν τώρα είσαι μόνος/η ζήσε αυτό που σου προσφέρεται χωρίς… τύψεις κι ενοχές αλλά και χωρίς μεγάλες προσδοκίες για μια σχέση που θα αντέξει στα δύσκολα!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά

22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά