ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΕΔΩ... με τα πολιτικά σας παιχνίδια,κάνετε ζημιά στη χώρα

ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη, προς πρώην, νυν και αεί συμμετέχοντες στη συγκυβέρνηση

ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΕΔΩ... με τα πολιτικά σας παιχνίδια,κάνετε ζημιά στη χώρα

ΕΙΜΑΣΤΕ σίγουρα ένας λαός με τεράστιες αντοχές, τεράστιες καταπώς αποδεικνύεται πλάτες, πρωτίστως όμως με τεράστια, για να μην τη χαρακτηρίσουμε παροιμιώδη, ανοχή. Άλλοτε μας βγήκε σε καλό και άλλοτε όχι. Επειδή όμως αυτές οι γραμμές δεν γράφονται με σκοπιμότητα πολιτική, χορτάσαμε εξάλλου από δαύτη, δεν θα το αναλύσουμε.

ΣΤΟΧΟΣ και σκοπός αυτών των αράδων, δεν είναι άλλος από την έκφραση της αγωνίας εκείνων των ανθρώπων που ασχολούνται από κάθε μετερίζι, είτε του εργαζόμενου είτε του επιχειρηματία, με το μοναδικό ίσως ακόμα ζωντανό κύτταρο της ελληνικής Οικονομίας. Εκείνο το κυττάρο, που ακράδαντα πιστεύουμε ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να μας βγάλει από το αδιέξοδο. Τον τουρισμό.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ να γράφει "περίεργες" σελίδες για τη γείτονα χώρα, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες ακυρώσεις ξενοδοχείων, πτήσεων κ.α., το μόνο που δεν θα περίμεναν οι χιλιάδες των συμπατριωτών μας, που ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ κρατούν ζωντανό ακόμα το κύτταρο του τουρισμού στην χώρα, ήταν ο πολιτικός παροξυσμός των τελευταίων 24ωρων, ο οποίος με λύπη διαπιστώνουν πως δεν λέει να κοπάσει, τροφοδοτώντας πότε την εκλογολογία και κατά συνέπεια την οικονομική αστάθεια και πότε σενάρια με διάφορες ημερομηνίες λήξης της όποιας συγκυβέρνησης.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ τα τελευταία 24ωρα συντελείται ένα τεράστιο έγκλημα σε βάρος της χώρας, του τουρισμού και κατ' επέκταση της Οικονομίας της και μάλιστα με πρωτοβουλία, όχι κάποιου αντιπολιτευόμενου κόμματος, αλλά όσων υποτίθεται ότι πασχίζουν για την σωτηρία όλων των παραπάνω.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι στην παρούσα δεν πρόκειται κανείς να ασχοληθεί με τα αίτια. Η ανικανότητα, η ανεπάρκεια ή η διατεταγμένη υπηρεσία σας, πραγματικά, αν και θα έπρεπε, επειδή ακριβώς "καίγεται" να επιβιώσει, λίγο αφορά τον σερβιτόρο, τον μάγειρα, τον ρεσεψιονίστ, τον μπάρμαν ακόμα και τον επιχειρηματία του τουρισμού, αλλά..., αλλά επιτέλους...

ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΕΔΩ... με τα πολιτικά σας παιχνίδια, κάνετε ζημιά στη χώρα και στο τουρισμό... Και να 'στε σίγουροι -πανάθεμα-, ότι αν δεν κινήσει η μηχανή του τουρισμού φέτος το καλοκαίρι, δεν πρόκειται να κινήσει τίποτα από το φθινόπωρο. Κάπου εκεί κοντά, εάν το έχετε λησμονήσει, θα διεξαχθούν και οι γερμανικές εκλογές. Και ξέρετε πολύ καλά τί μπορεί να επιφέρει ο συνδυασμός των δύο παραπάνω πέραν από ένα μείγμα εξόχως εκρηκτικό, όχι μόνο για τη συνοχή της όποιας συγκυβέρνησης, αλλά και για τη συνοχή της ίδιας της κοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή