Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της και οι συμβολικές τούρτες - Πόσο χρονών έγινε

36 ετών γίνεται σήμερα η Ελένη Φουρέιρα περνώντας τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής της. Τα πρώτα γενέθλια ως μαμά, η διπλή γιορτή και ο έρωτας με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της και οι συμβολικές τούρτες - Πόσο χρονών έγινε
1'

Tα καλύτερα γενέθλιά της περνά σήμερα η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια γίνεται 36 ετών και σίγουρα δεν θα ξεχάσει αυτήν τη μέρα. Γιατί; Διότι είναι τα πρώτα γενέθλια που περνά έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό της, το οποίο επίσης σήμερα γίνεται ενός μηνός. Διπλή γιορτή, λοιπόν, για το σπίτι Φουρέιρα-Μποτία.

Ο γιος του ερωτευμένου ζευγαριού, βλέπεις, ήρθε στη ζωή στις 7 Φεβρουαρίου 2023 γεμίζοντας χαρά τις δύο οικογένειες και ειδικά τη μαμά του που είχε μιλήσει λίγο καιρό πριν γεννήσει για τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος.

Οι ευχές στην Ελένη Φουρέιρα, η γέννηση του γιου και ο έρωτας με τον Μποτία

Από το πρωί, το Instagram της Ελένης Φουρέιρα έχει γεμίσει με ευχές για τα γενέθλιά της με fans και συνεργάτες να της εύχονται δίνοντάς της ακόμα μεγαλύτερη χαρά. Γιατί η χαρά της είναι διάχυτη από τις 7 Φεβρουαρίου, οπότε και η τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η 36χρονη γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο των νοτίων προαστίων έχοντας στο πλευρό της κάθε λεπτό τον αγαπημένο της και μπαμπά του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν και κατά την έξοδο από το μαιευτήριο με την τραγουδίστρια να φορά ένα ιδιαιτέρως ανατρεπτικό σύνολο.

Λίγο αργότερα, η Ελένη πόσταρε και τις πρώτες τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της την ώρα που τον κρατούσε αγκαλιά και τον θήλαζε, γράφοντας στη λεζάντα: «Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα 07/02/23».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή