Καλοκαίρι μέσα στην άνοιξη!

Η …αναδιάρθρωση του καιρού έφτασε! Καιρός ήταν άλλωστε…

2'

Η …αναδιάρθρωση του καιρού έφτασε! Καιρός ήταν άλλωστε… Βγάλτε ξανά τα καλοκαιρινά γιατί η θερμοκρασία ανεβαίνει, πέφτουν τα μποφόρ, ανεβαίνει η διάθεσή και πέφτει ξανά η μουντάδα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να οργανώστε εκείνη την εκδρομή που είχατε αναβάλει εδώ και βδομάδες καθώς ο καιρός θα φορέσει και πάλι το λαμπερό χαμόγελό του.

Αναλυτικά η πρόγνωση:
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βορειοδυτικά ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Από το απόγευμα θα είναι γενικά αίθριος. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Ασθενείς οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα βροχών στα ορεινά της δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι, εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός που θα επικρατήσει θα είναι αίθριος. Στην Κρήτη το πρωί θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους. Από το μεσημέρι θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι στα βόρεια και στη συνέχεια θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιά τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή