H συνταγή της ημέρας: Ζαμπονοκασερόπιτα με κανταΐφι

Δεν πιέζουμε το κανταΐφι πολύ με τα χέρια, θέλουμε να παραμείνει αφράτο. 2. Δε βάζουμε τα τυριά μέχρι τις άκρες για να μπορέσουμε να κλείσουμε την πίτα μας στη συνέχεια.

H συνταγή της ημέρας: Ζαμπονοκασερόπιτα με κανταΐφι

Τραγανή πίτα με λαχταριστά τυριά που θα λατρέψετε.

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο κανταΐφι

300 γρ. gouda, τριμμένο

300 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

250 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κυβάκια

200 γρ. βούτυρο NOYNOY

100 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ, πλήρης

500 ml γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family

2 αυγά, medium

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή