Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν ήρθαμε στην Ελλάδα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν ήρθαμε στην Ελλάδα»
ANT1
1'

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στους Συμπέθερους από τα Τίρανα, μίλησε στο The 2night Show για τη μετάβαση από την Αλβανία στην Ελλάδα με τους γονείς του. Επίσης αποκάλυψε για το αν δέχθηκαν κάποιου είδους ρατσισμό.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία κι όταν ήμουν πέντε χρονών ήρθαμε στο μαγευτικό Κιάτο Κορινθίας. Ήρθε πρώτα ο μπαμπάς και μετά η μαμά, εγώ κι η αδερφή μου. Θυμάμαι τη μετάβαση, έχω αναμνήσεις από πολύ μικρός» ανέφερε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί. Ήξερα μόνο τη φράση τι είναι αυτό. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά κι έμαθα πολύ γρήγορα τη γλώσσα. Μέσα σε δύο μήνες μπορούσα να συνεννοηθώ» συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω», τόνισε ο νεαρός ηθοποιός για τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Συμπέθεροι από Τίρανα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή