Survivor: Δράμα στο συμβούλιο του νησιού – Η αποχώρηση που ξάφνιασε τους πάντες

Survivor: Για άλλη μια φορά, το ριάλιτι επιβίωσης αποδείχθηκε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών

Survivor: Δράμα στο συμβούλιο του νησιού – Η αποχώρηση που ξάφνιασε τους πάντες
Για άλλη μια φορά, το ριάλιτι επιβίωσης αποδείχθηκε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών
Glomex
2'

Η μπλε ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Survivor, φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα «αγκάθι» που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο νέος παίκτης των Μαχητών ψηφίστηκε την Κυριακή (3/4) από όλους τους συμπαίκτες του για πολλούς λόγους και όλοι ήλπιζαν ότι θα είναι αυτός που θα αποχωρούσε μετά την ψηφοφορία του κοινού.

Για άλλη μια φορά όμως, είδαμε μία τεράστια ανατροπή στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και όχι ο κομμωτής και makeup artist, όπως θα περίμενε η πλειοψηφία.

Ακαριαία ακούστηκαν φωνές απογοήτευσης στους «μπλε», με χαρακτηριστικότερη την αντίδραση του Τάκη ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του και φώναζε: «Όχι, όχι!».

Η έτερη συνυποψήφια και φίλη της Ευρυδίκης από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και χθες Βρισηίδα, είχε από νωρίς προειδοποιήσει ότι θα δυσκολευτεί πολύ να δεχτεί την αποχώρηση της «μεγαλύτερης αδερφής της» όπως η ίδια την αποκαλεί. Αμέσως ξέσπασε σε κλάματα και εξέφρασε την αβεβαιότητά της για το πώς θα ανταπεξέλθει στη δύσκολη συνέχεια του παιχνιδιού.

Survivor: Μεγάλος καυγάς για μια φράση του Άρη

Μετά το χαμένο έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Τρίτης (5/4) στο Survivor, οι «κόκκινοι» κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου της Τετάρτης και να απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα.

Το αγώνισμα ήταν για ακόμη μια φορά διπλό. Και οι δύο ομάδες έφεραν από μια νίκη, ωστόσο αυτοί τη φορά οι ρόλοι άλλαξαν και οι... παραδοσιακά καλύτερες «κόκκινες» ηττήθηκαν, ενώ το ίδιο έπαθε και το δυνατό χαρτί των Διασήμων, οι άνδρες.

Μετά τη λήξη του αγώνα η Ασημίνα κατηγόρησε τους «μπλε» ότι δεν αφήνουν τον Εμμανουήλ να αγωνιστεί, ενώ έφερε στο προσκήνιο και μια φράση που χρησιμοποίησε ο Άρης απευθυνόμενος στον make up artist των «μπλε».

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ευρυδίκη δεν πείστηκαν ότι η Ασημίνα μιλούσε καλοπροαίρετα. Θεώρησαν ότι το έκανε αυτό για να φθείρει τη δημοτικότητά του και απάντησαν αναλόγως.

Η ίδια κουβέντα συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του Νησιού, εκεί όπου ο Άρης φάνηκε να στριμώχνει για τα καλά το «βουνό».

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα έστρεψε τα πυρά του και προς το μέρος των κουμπάρων του, Ναυσικά και Απόστολο, καθώς όπως είπε θα περίμενε να τον υπερασπιστούν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:14ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Λαύριο