Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί στο «Δεύτερο Σπίτι» για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στη Θεσσαλία

H Κωτσόβολος, πέρα από την άμεσα δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης, είναι ότι παρέχει για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, ειδικές τιμές σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων, με επιπλέον όφελος ακόμα και στις ήδη υπάρχουσες προσφορές.

Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί στο «Δεύτερο Σπίτι» για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στη Θεσσαλία
5'

Μουδιασμένοι και άφωνοι μπροστά στην ορμητική επίπτωση των ακραίων φυσικών φαινομένων, παρακολουθήσαμε όλοι τις σφοδρές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Καθώς τα νερά υποχωρούν, οι συνάνθρωποί μας που ζουν εκεί, προσπαθούν να ξαναχτίσουν ό,τι γκρεμίστηκε, να βγάλουν τις λάσπες από ό,τι καταστράφηκε, να βρουν τον τρόπο να ξαναρχίζουν από την αρχή, δημιουργώντας ένα δεύτερο σπίτι, μια δεύτερη ζωή, μια καινούρια αρχή.

Από την πρώτη στιγμή, η ελληνική κοινή γνώμη αναζήτησε τρόπους να εκφράσει εμπράκτως την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες που βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς σπίτι, ουσιαστικά, χωρίς τα απαραίτητα για την «κανονική ζωή»: Χωρίς έπιπλα, χωρίς ρούχα, τα παιδιά χωρίς τσάντες και τετράδια για τα σχολεία τους, τα σπίτια χωρίς τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.

Προτεραιότητα της βοήθειας που ξεκίνησε για τη Θεσσαλία από κάθε γωνιά της χώρας ήταν η κάλυψη των βασικών αναγκών: Στεγνά και καθαρά ρούχα, είδη υγιεινής και φυσικά καθαρό νερό και τρόφιμα έφτασαν από παντού. Ήδη, η εταιρεία Κωτσόβολος έχει προσφέρει από την πρώτη στιγμή 2,5 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης, αναλαμβάνοντας άμεσα και καθοριστικά τον κοινωνικό ρόλο που οφείλουν να διαδραματίζουν οι επιχειρήσεις, ειδικά σε εποχές μεγάλων κρίσεων. Παράλληλα, έχει ενεργοποιήσει το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι», καλώντας όλους μας να το αγκαλιάσουμε και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Οι ανάγκες των ανθρώπων μετά την καταστροφή

Λίγα 24ωρα μετά τη φυσική καταστροφή που έπληξε τη Θεσσαλία όμως, είναι η ώρα να προχωρήσουμε στην «επόμενη ημέρα», που δεν μπορεί να είναι παρά μια ημέρα αναγέννησης και δημιουργίας εκ νέου, όσων χάθηκαν και μπορούν να αντικατασταθούν.

Αυτό είναι που κάνει η Κωτσόβολος, πέρα από την άμεσα δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης, είναι ότι παρέχει για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν ειδικές τιμές σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων, με επιπλέον όφελος ακόμα και στις ήδη υπάρχουσες προσφορές. Συγκεκριμένα: 20% επιπλέον όφελος σε οικιακές συσκευές, έως 10% επιπλέον όφελος σε προϊόντα τεχνολογίας, 30% επιπλέον όφελος σε υπηρεσίες προστασίας Total Support Insurance, καθώς και δωρεάν μεταφορικά και υπηρεσίες εγκατάστασης. Επιπλέον, ενεργοποιεί εκ νέου το πρόγραμμα δωρεάς συσκευών «Δεύτερο Σπίτι», δίνοντας στον καθένα μας την ευκαιρία να συνεισφέρει ουσιαστικά, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας να ορθοποδήσουν ξανά.

«Δεύτερο Σπίτι» από την Κωτσόβολος και όλους εμάς για τους κατοίκους της Θεσσαλίας

Με το «Δεύτερο Σπίτι» καθένας από εμάς που δεν χρειάζεται κάποια ηλεκτρική συσκευή του* μπορεί να την προσφέρει, ώστε αυτή να ελεγχθεί , να απολυμανθεί και τελικά να διανεμηθεί σε κάποιον που πραγματικά τη χρειάζεται, από τους πιο ευπαθείς οικονομικά συμπολίτες μας στις πληγείσες περιοχές με την Κωτσόβολος να αναλαμβάνει δωρεάν τη διαδικασία.

Οι τρόποι για να κάνουμε τη δική μας «καλή πράξη» ουσίας είναι, είτε πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα και δηλώνοντας το ενδιαφέρον μας για να δωρίσεις τη συσκευή που δεν χρειαζόμαστε πλέον στο «Δεύτερο Σπίτι», είτε καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο (210-2899999), είτε μέσα από αυτήν την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος.

Ως επιβράβευση της πράξης μας αυτής, η εταιρεία προσφέρει μια δωροεπιταγή Κωτσόβολος αξίας 30€ για εξαργύρωση σε επόμενη αγορά μας**.

Το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» έχει στηρίξει μέχρι σήμερα πάνω από 1300 οικογένειες με συσκευές πρώτης ανάγκης, όπως ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια ρούχων. Εφαρμόζοντας με τον πιο κοινωφελή τρόπο τις βασικές αρχές της κυκλικής οικονομίας, μια συσκευή που δεν χρησιμοποιείται, όχι μόνο αποκτά ξανά «ζωή», αλλά μέσα από μια μικρή πράξη αγάπης που είναι όμως τόσο μεγάλη και ικανή, αναβαθμίζει σημαντικά την καθημερινότητα μίας οικογένειας.

Η Κωτσόβολος δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Με την ενεργοποίηση του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», η Κωτσόβολος δημιουργεί μια δράση ολιστικής προσέγγισης προς τις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Πέραν από την άμεση παροχή βοήθειας με 2,5 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης, η εταιρεία ανακοίνωσε για τους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές, την παροχή ειδικών τιμών σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων, με επιπλέον όφελος ακόμα και στις ήδη υπάρχουσες προσφορές. Συγκεκριμένα: 20% επιπλέον όφελος σε οικιακές συσκευές, έως 10% επιπλέον όφελος σε προϊόντα τεχνολογίας, 30% επιπλέον όφελος σε υπηρεσίες προστασίας Total Support Insurance, καθώς και δωρεάν μεταφορικά και υπηρεσίες εγκατάστασης.

Επίσης, η Κωτσόβολος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τους τοπικούς φορείς, έχοντας παραδώσει στις πληγείσες περιοχές, περίπου 100.000 εμφιαλωμένες συσκευασίες νερού, απαντώντας στο μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη πόσιμου νερού, λόγω των μολυσμένων υδάτων από τις πλημμύρες. Παράλληλα έχει προσφέρει μεγάλες ποσότητες με είδη καθαρισμού, τρόφιμα και σχολικά, έχει διαθέσει φορτηγά του στόλου της για να πραγματοποιηθούν διανομές ειδών πρώτης ανάγκης στους Δήμους, ενώ οι άνθρωποί της από τα τοπικά καταστήματα, συνδράμουν συνεχώς με πρωτοβουλίες στήριξης των συμπολιτών τους.

Για να χαρίσουμε κι εμείς ελπίδα, για να στηρίξουμε ουσιαστικά τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, για να συμβάλλουμε να δημιουργηθεί ένα ακόμα Δεύτερο Σπίτι, αγκαλιάζουμε την πρωτοβουλία της Κωτσόβολος και προχωράμε στο αύριο, μαζί.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι»: https://www.kotsovolos.gr/pages/second-home

*Το πρόγραμμα αφορά συσκευές κουζίνας, ψυγείου /ψυγειοκαταψύκτη και πλυντηρίου ρούχων, ενώ ο τόπος παραλαβής των συσκευών αυτών πρέπει να είναι σε Αττική, Χαλκίδα, Κόρινθο, Λιβαδειά, Θήβα και Άμφισσα

** για επόμενη αγορά άνω των 99 ευρώ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή