Ελληνικά προϊόντα στα ξενοδοχεία
Η υπερπαραγωγή συγκεκριμένων προϊόντων μπορεί να απορροφηθεί από τις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, προτρέποντας τα μέλη του και ειδικά τους ξενοδόχους, να τα διαθέτουν στο κοινό που εξυπηρετούν.
![Ελληνικά προϊόντα στα ξενοδοχεία](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2014/07/07/aa3a04f5f2d5b6d32fc985a387151cd4.jpg?t=FzLBgoV5Km1Wc7tK5H-ygQ)
Με επιστολή που απηύθυνε προς τα μέλη του, αναδεικνύει το ζήτημα της υπερπαραγωγής ελληνικού επιτραπέζιου ροδάκινου, η οποία αναμένεται ότι θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια Ιουλίου - Αυγούστου και εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου τα προτρέπει να διαθέτουν ελληνικά επιτραπέζια ροδάκινα σε όλα τα σημεία εστίασης εντός και εκτός ξενοδοχείων.
Όπως επισημαίνει ο ΣΕΤΕ, στόχος του ελληνικού τουρισμού παραμένει η στήριξη και η ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, τα οποία ενισχύουν την τοπική παραγωγή και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες του τουρισμού.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Ζητούν επιχειρήσεις 250 και άνω εργαζομένων και επενδύσεις σε γεωργία και τουρισμό