Φ. Γεννηματά: Πολιτική χυδαιότητα η στάση της ΝΔ

«Αγγίζει τα όρια της πολιτικής χυδαιότητας η στάση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε ευθύς εξαρχής να διαγράψει τον κ. Τσοχατζόπουλο από τις τάξεις του", δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Φ. Γεννηματά: Πολιτική χυδαιότητα η στάση της ΝΔ
1'

"Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε ποτέ να συνδέσει τον κ. Σαμαρά προσωπικά, ούτε με το Βατοπαίδι, ούτε με τους «κουμπάρους», ούτε με τα δομημένα ομόλογα, ούτε με την υπόθεση Παυλίδη, δηλαδή με υποθέσεις της περιόδου 2004-2009, γιατί θέλουμε πάντα να διαχωρίζουμε την ατομική πολιτική και ποινική ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων από κόμματα και κυβερνήσεις".

"Τα σημερινά, όμως, στοιχεία συγκεντρώθηκαν χάρη στην προανακριτική επιτροπή που συγκρότησε το ΠΑΣΟΚ το 2011 για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι η ΝΔ προσπαθεί, κατά τρόπο θεσμικά και πολιτικά απαράδεκτο, να ταυτίσει τις αρχικές συμβάσεις για τα υποβρύχια με την τεράστια προσπάθεια που έγινε το 2010 για την διάσωση των ναυπηγείων και των χρημάτων που έδωσε ο ελληνικός λαός, χωρίς να έχει παραλάβει ως τότε ούτε ένα υποβρύχιο", συνέχισε η κα Γεννηματά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή