Oι στοιχηματικές ευκαιρίες στον δρόμο για το Final-4 του Κάουνας!

Έπειτα από τον «μαραθώνιο» των 34 αγωνιστικών, η Euroleague μπαίνει στα Playoffs, με 8 ομάδες να ψάχνουν 3 νίκες για τα 4 εισιτήρια του Final-4!

Oι στοιχηματικές ευκαιρίες στον δρόμο για το Final-4 του Κάουνας!
3'

Έπειτα από τον «μαραθώνιο» των 34 αγωνιστικών, η Euroleague μπαίνει στα Playoffs, με 8 ομάδες να ψάχνουν 3 νίκες για τα 4 εισιτήρια του Final-4!

Ο Ολυμπιακός έπειτα από μια ιστορική κούρσα που τον οδήγησε στην κορυφή της κατάταξης για πρώτη φορά υπό το νέο format της διοργάνωσης, καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα και να προσπεράσει το εμπόδιο της 8ης Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στο Final-4, όπως πέρσι που προκρίθηκε εις βάρος της Μονακό σε σειρά 5 αγώνων έπειτα από «break» και στις δύο έδρες. Σε απόδοση 2.50 να γίνουν τουλάχιστον δύο «διπλά» στη σειρά.

Ο νικητής του παραπάνω ζευγαριού θα διασταυρωθεί στον ημιτελικό με την ομάδα που θα «επιβιώσει» από τη «σύγκρουση» της Μονακό με τη Μακάμπι.

Η παρέα του Μάικ Τζέιμς τερμάτισε 4η στον «μαραθώνιο» και θέλει να κάνει το βήμα που δεν έκανε πέρσι χάρη στο πλεονέκτημα έδρας. Όμως η «ομάδα του λαού» με τον Όντεντ Κάτας υπόσχεται «μάχη», καθώς θα διεκδικήσει την επιστροφή της σε Final-4 μετά τον τίτλο του 2014. Σε απόδοση 2.40 να κριθεί η σειρά σε 5 αγώνες.

Στο ζευγάρι της 3ης Ρεάλ με την 6η Παρτιζάν τίθενται αντιμέτωποι η «βασίλισσα» της Ευρώπης με τον «βασιλιά» της Euroleague Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Μαδριλένοι, περσινοί φιναλίστ, με παρουσία σε 7/9 τελευταία Final-4 δεν στοχεύουν σε κάτι λιγότερο από την πρόκριση, έχοντας αποκλειστεί την τελευταία δεκαετία μόνο από Φενέρ (2016) και Εφές (2021).

Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου φέτος επέστρεψαν στο κορυφαίο επίπεδο έπειτα από αρκετά χρόνια και με τον «δάσκαλο» Ζοτς ονειρεύονται ξανά Final-4 μετά το 2010. Η πρόκριση της Ρεάλ με 3-1 νίκες σε απόδοση 3.80.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα περιμένει στον ημιτελικό του Κάουνας το νικητή ανάμεσα στην 2η Μπαρτσελόνα και την 7η Ζαλγκίρις.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι το κεντρικό πρόσωπο της σειράς, με τον Λιθουανό να πρέπει να αποκλείσει την πρώην ομάδα του εφόσον θέλει να έχει άλλη μια ευκαιρία να διεκδικήσει την κούπα με τους Καταλανούς.

Για την Μπάρτσα το Final-4 είναι αυτοσκοπός, ενώ η Ζαλγκίρις ως ομάδα-έκπληξη της κανονικής περιόδου έχει τη μεγάλη πρόκληση να σπάσει την έδρα και να προκριθεί ως… γηπεδούχος στο μεγάλο ραντεβού, ξανά μετά το 2018, όταν είχε τον Σάρας στον πάγκο.

Οι 3 τελευταίες σειρές Playoffs της Μπαρτσελόνα έχουν κριθεί σε Game 5. Στο 3.50 να κριθεί και αυτή με την Ζαλγκίρις.

Από τα 4 ζευγάρια θα προκύψει το καρέ του Final-4 στη «Zalgirio Arena» του Κάουνας. Ο Ολυμπιακός έχοντας την πιο σταθερή και εντυπωσιακή πορεία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, στοχεύει στο 4ο τρόπαιο της ιστορίας του και πρώτο μετά το 2013.

Σε απόδοση 3.75 να στεφθούν πρωταθλητές οι Πειραιώτες, ενώ σε απόδοση 6.25 συναντάμε την περίπτωση να νικήσουν τη Ρεάλ στον τελικό, την οποία έχουν αντιμετωπίσει το 2013 και το 2015.

Τέλος, ανάμεσα στις 580+ προσφερόμενες αγορές σε όλους τους αγώνες, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή