«Έχουμε κλείσει 4 παίκτες για το καλοκαίρι!»

Στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τέσσερις ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι....

1'

Στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τέσσερις ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι προχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης σε δείπνο που είχε καλέσει 60 περίπου δημοσιογράφους σε γνωστή ψαροταβέρνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε πολλά με σημαντικότερη είδηση όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις την μεταγραφική. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μόλις ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάθισε στο δικό του τραπέζι έκανε αμέσως την πρώτη ερώτηση. Πόσους παίκτες έχετε κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι ρώτησε ο Κώστας και ο Μαρινάκης χωρίς να σκεφτεί πολύ απάντησε τέσσερις. Για την ακρίβεια επειδή ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, είπε εκτός του Χαβίτο, ο Μαρινάκης απάντησε, χωρίς τον Χαβίτο τρεις.

Το υπόλοιπο της βραδιάς σε όλα τα τραπέζια κύλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δέχεται τουλάχιστον είκοσι φορές την παραίνεση από πολλούς δημοσιογράφους να πει τα ονόματα, αλλά πάντα με χιούμορ έλεγε: « Για να δούμε πόσο καλοί ρεπόρτερ είστε και ποιος θα τους βρει και τους τέσσερις. Να δουλέψετε και εσείς λίγο. Εγώ σας έδωσα την βασική είδηση εσείς τώρα πρέπει να την ψάξετε».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μώρου, προσπάθησε να του αποσπάσει κάποιο όνομα ρωτώντας : «Πρόεδρε δεν μας λες και τα άλλα τρία ονόματα γιατί μέχρι αύριο θα διαβάσετε 200 ονόματα ποδοσφαιριστών που έχετε κλείσει». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε: « Και τι σας πειράζει, τα ονόματα και οι μεταγραφές πουλάνε!»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή