Πιλάβιος: «Η UEFA αποφασίζει»

Την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία χαρακτήρισε ως αρμόδια να αποφασίσει για τον ενδεχόμενο αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διοργανώσεις της...

1'

Την Eυρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Oμοσπονδία χαρακτήρισε ως αρμόδια να αποφασίσει για τον ενδεχόμενο αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διοργανώσεις της, ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση των «στημένων» και το αν οι ομάδες που εμπλέκονται θα αποβληθούν από τις διοργανώσεις της UEFA, χρίζοντας την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως τον μοναδικό κριτή για το συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε απολογητικός τόσο για τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και για την υπόθεση του ΟΦΗ και την δικαίωση των Κρητικών έναντι της ελληνικής ομοσπονδίας.

«Εμείς είμαστε πιο αυστηροί. Η απόφαση αυτή είναι πιο επιεικής για τον ΟΦΗ και έχει να κάνει με την πρόταση της UEFA έτσι ώστε να μην ισχύσουν τα κριτήρια των αδειοδοτήσεων. Δεν έχω διαβάσει ακόμα την απόφαση, έτσι ώστε να τοποθετηθώ δημόσια για το αν θεωρείται δικαίωση για τον ΟΦΗ», είπε χαρακτηριστικά ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή