GOSSIP

Μπέττυ Μαγγίρα για την αμοιβή της στη Eurovision: «Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις»

Μπέττυ Μαγγίρα για την αμοιβή της στη Eurovision: «Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις»

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκαθαρίζει στη Φαίη Σκορδά για τη Eurovision

H Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε στον αέρα της εκπομπής Fay’s Time, προκειμένου να τοποθετηθεί σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για την αμοιβή που είχαν λάβει η ίδια και η αδελφή της, Ματθίλδη Μαγγίρα τις δύο χρονιές που είχαν παρουσιάστρια της Eurovision.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είπε: «Ήθελα να βγω για να διευκρινίσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εγώ δεν το είδα στον αέρα, αλλά μου είπανε ότι σχολιάσατε σε σχέση με την αμοιβή μας στη Eurovision για να κάνουμε την αναμετάδοση. Εγώ διευκρίνισα πάρα πολύ καλά ότι εμείς πληρωθήκαμε δύο χρονιές σερί για την παρουσίαση που κάναμε με τη Ματθίλδη για τους τελικούς, για να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο ελληνικός τελικός και να επιλεγεί ποιος καλλιτέχνης θα πάει στη Eurovision και μέσα στην αμοιβή ήταν όλο το πακέτο. Δεν μας ξεχώρισαν ότι αυτά θα πάρετε για τον τελικό και αυτά για τη μετάδοση της Eurovision. Τη μία χρονιά πήγαμε στο Βελιγράδι και την επόμενη στη Μόσχα»

«Δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση. Ο Θανάσης και ο Ζερόμ είπαν ότι δεν είχαν αμοιβή για αυτό το πράγμα και κάποιος με πήρε και μου είπε ότι λέγεται αυτό αλλά δεν διευκρινίζεται», πρόσθσεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.