Γυναίκα καταγγέλλει πως οδηγός ταξί την υπερχρέωσε για μια διαδρομή 10 λεπτών

Η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρει πως πλήρωσε 20 ευρώ για μια κούρσα από το Πεδίον του Άρεως μέχρι το Γαλάτσι
Γυναίκα καταγγέλλει πως οδηγός ταξί την υπερχρέωσε για μια διαδρομή 10 λεπτών
2'

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία γυναίκα που είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και θέλοντας να πάει στο Γαλάτσι πήρε ένα ταξί από το Πεδίον του Άρεως. Όπως καταγγέλλει ο Αθηναίος ταξιτζής την εξαπάτησε καθώς την χρέωσε 20 ευρώ για διαδρομή που δεν ξεπερνάει τα 7,60 ευρώ.

«Ο οδηγός ταξί για πότε μου κατέβασε τη βαλίτσα στο πεζοδρόμιο, μου έδωσε τα ρέστα και έφυγε ούτε που το κατάλαβα. Ο οδηγός ταξί στη διαδρομή με ρωτούσε από ποιο δρόμο να πάει και του είπα ότι ‘δεν γνωρίζω από Αθήνα’. Ο οδηγός μου ζήτησε 20 ευρώ για μια απόσταση 10 λεπτών και δεν είχε και κίνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλκώντας σε εκπομπή του Mega η καταγγέλουσα.

Ο Γιώργος Μπάτσος, πρόεδρος Σωματείου Οδηγών Ταξί Αττικής, δήλωσε πως αυτό που συνέβη στην κυρία από τη Θεσσαλονίκη είναι απαράδεκτο.

«Αυτούς εμείς δεν τους θεωρούμε συνάδελφους, δεν είναι επαγγελματίες. Ως κλάδος έχουμε ζητήσει από την Πολιτεία να αυστηροποιηθούν οι ποινές στους παραβάτες ταξιτζήδες. Για να κάνει κάποιος το επάγγελμα του ταξιτζή πρέπει να έχει ειδική κάρτα. πάρα πολλοί που δουλεύουν με παράνομες κάρτες», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Έχουμε ακούσει για περιστατικό που πήρε ένας ταξιτζής πελάτη από κρουαζιερόπλοιο από το λιμάνι του Πειραιά και τον χρέωσε 300 ευρώ για να τον πάει στο Παγκράτι. Πρέπει πάντα να παίρνουμε την απόδειξη, γιατί εκεί αναγράφεται και η πινακίδα του ταξί και έχουμε όλα τα στοιχεία. Στο ταξί πλέον δεν μπορεί να αρνηθεί ο οδηγός στον πελάτη να πληρώσει με κάρτα. Να μην φοβούνται οι πολίτες να καταγγέλλουν τους οδηγούς ταξί στα σωματεία».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή