Άγγελος Θανάτου: Η νέα επικίνδυνη μόδα του TikTok - Νεαροί πηδούν μπροστά σε φορτηγά, δυο νεκροί

Μια μόδα που έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις έχει ξεκινήσει στo TikTok με νεαρούς να πηδούν στις ρόδες φορτηγών με ολέθρια αποτελέσματα.

Άγγελος Θανάτου: Η νέα επικίνδυνη μόδα του TikTok - Νεαροί πηδούν μπροστά σε φορτηγά, δυο νεκροί
1'

Μια νέα, επικίνδυνη μόδα, με την ονομασία, «Άγγελος θανάτου» έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε δύο εφήβους, οι οποίοι πήδηξαν ξαφνικά μπροστά από φορτηγά, την ώρα που τους βιντεοσκοπούσαν.

Η μόδα αυτή – παραλλαγή της οποίας φαίνεται να έχει έρθει και στη χώρα μας, ειδικότερα στον Βόλο – είχε ως αποτέλεσμα 2 έφηβοι από την Ινδονησία να πεθάνουν στην πόλη Τανγκεράνγκ.

Ο επίσημος λογαριασμός της πόλης στο Twitter δημοσίευσε ένα ανησυχητικό, ημιλογοκριμένο βίντεο του φρικτού περιστατικού, προειδοποιώντας ότι η «απερίσκεπτη ενέργεια των εφήβων να σταματήσουν το φορτηγό» προκάλεσε τον θάνατό τους.

Έως και 14 ανήλικοι που ήταν ύποπτοι για την ίδια συμπεριφορά συνελήφθησαν εκείνη την ημέρα στην πόλη, σύμφωνα με το Sindo News της Ινδονησίας.

Οι συλληφθέντες έφηβοι είναι ύποπτοι για την συμμετοχή τους σε μια πρόκληση στο TikTok που ονομάζεται «malaikat maut» (« άγγελος θανάτου»), η οποία ολοκληρώνεται με επιτυχία μόνο εάν το φορτηγό σταματήσει πριν χτυπήσει το εκάστοτε άτομο.

Η τραγωδία της Τανγκεράνγκ έρχεται μόλις μια μέρα αφότου δύο έφηβοι έπεσαν μπροστά από ένα κινούμενο φορτηγό στο Μπαντούνγκ, το οποίο χτύπησε έναν από τους εφήβους ,που είναι μόλις 14 ετών, προκαλώντας του κάταγμα στο κρανίο και θρυμματισμένα δόντια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή