Γενέθλια Καρόλου: Nέο «σόου» από τον πρίγκιπα Λούις - Oι αστείες γκριμάτσες και οι χειρονομίες

Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση στην παρέλαση για τα γενέθλια του παππού του, βασιλιά Καρόλου
«Mασκότ» της βασιλικής οικογένειας ο πρίγκιπας Λούις
«Mασκότ» της βασιλικής οικογένειας ο πρίγκιπας Λούις
ΑΡ
1'

Το μικρότερο από τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ήταν για μία ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής σε μία ιστορική περίσταση για τη βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας Λούις και οι αυθόρμητές αντιδράσεις του στη διάρκεια των εορτασμών για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, έγιναν για πολλοστή φορά viral και διασκέδασαν τους λάτρεις της μοναρχίας.

Όταν η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, για να παρακολουθήσει τις εντυπωσιακές επιδείξεις 70 αεροσκαφών, μαζί με το συγκεντρωμένο πλήθος που ζητωκραύγαζε, ο 5χρονος έδειξε τον ενθουσιασμό του και συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο μικρός σήκωνε τα χέρια του στον αέρα, χαιρετούσε και σχολίαζε την επίδειξη της RAF, κλέβοντας την παράσταση. Και νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της πομπής με την άμαξα «πρωταγωνίστησε». Ο πρίγκιπα Λούις, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ συνόδευσαν τη μητέρα τους, Κέιτ Μίντλετον και τη βασίλισσα Καμίλα στην άμαξα, τα πράγματα όμως δεν κύλησαν βάσει «πρωτοκόλλου».

Ενώ ο Λούις ήταν καθισμένος ανάμεσα στα αδέρφια του ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» τη μια στιγμή να πνίγει το γέλιο του, την άλλη να συγκρατεί ένα φτέρνισμα και την άλλη να κρατά τη μύτη του με το χέρι του. Σε άλλη στιγμή, έδειχνε στα αδέρφια του κάτι στον ουρανό και σε άλλο έδειχνε να τον ενοχλεί ο ήλιος. Λίγο αργότερα, προσπαθούσε να δει κάτι και γύριζε συνεχώς το βλέμμα του προς τα πίσω.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή