Τζο Μπάιντεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία, σύμφωνα με τους NYT

Έπειτα από την τραγική του εμφάνιση στην τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζο Μπάιντεν σκέφτεται να μην συνεχίσει να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Τζο Μπάιντεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία, σύμφωνα με τους NYT
AP.
2'

Το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην κούρσα για την επανεκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, εξετάζει ο Τζο Μπάιντεν σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι New York Times.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Μπάιντεν, σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΥΤ, είπε σε έναν βασικό σύμμαχό του ότι γνωρίζει ότι μπορεί να μην μπορέσει να διασώσει την υποψηφιότητά του εάν δεν μπορέσει να πείσει το κοινό τις επόμενες ημέρες ότι είναι ικανός για την προεδρία, μετά την τραγική απόδοσή του στο ντιμπέιτ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μπάιντεν, συνέχισε ο σύμμαχός του, παραμένει στον αγώνα για επανεκλογή, κατανοεί ωστόσο ότι πρέπει να πάνε καλά οι επόμενες εμφανίσεις του ενόψει του Σαββατοκύριακου , συμπεριλαμβανομένης μιας συνέντευξης που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή με τον Τζορτζ Στεφανόπουλος του ABC News και των εκστρατειών στην Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν .

Η ώρα της κρίσης για τον Μπάιντεν

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος του ABC News θα πραγματοποιήσει τη συνέντευξη με τον Μπάιντεν και το δίκτυο θα μεταδώσει αποσπάσματα την Παρασκευή στην εκπομπή «World News Tonight» του ABC, ενώ θα ακολουθήσει ολόκληρη η συνέντευξη στην εκπομπή «This Week» της Κυριακής.

Ο Μπάιντεν δεν έχει ακόμη δεχθεί αυτοσχέδιες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους μετά το ντιμπέιτ της Πέμπτης, όπου τα έκανε... θάλασσα ου και φάνηκε να χάνει τον ειρμό της σκέψης του, εντείνοντας τις ανησυχίες ότι ο 81χρονος πρόεδρος δεν μπορεί κερδίσει τον αγώνα για την προεδρία.

Η συνέντευξη έρχεται, σύμφωνα με το Forbes, την ώρα που οι Δημοκρατικοί έχουν αρχίσει να στρέφονται κατά του Μπάιντεν, με έναν εν ενεργεία και έναν πρώην Δημοκρατικό βουλευτή να τον καλούν να αποχωρήσει, μαζί με πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ειδήμονες που αυτοχαρακτηρίζονται φίλοι του προέδρου και έναν πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή