Rakuten Viber: Ενισχύοντας την παραγωγικότητά σας -από το σχολείο μέχρι την αίθουσα συνεδριάσεων

Το πακέτο δυνατοτήτων της Rakuten Viber που απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες και ενισχύει την αποδοτικότητα

Rakuten Viber: Ενισχύοντας την παραγωγικότητά σας -από το σχολείο μέχρι την αίθουσα συνεδριάσεων
5'

Καθώς αρχίζει η νέα σχολική χρονιά, είναι καιρός να επιστρέψουμε στη ρουτίνα και να επικεντρωθούμε στην παραγωγικότητα. Η Rakuten Viber, παγκόσμιος ηγέτης στην ιδιωτική και ασφαλή ανταλλαγή μηνυμάτων και στην επικοινωνία μέσω φωνής, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής με διάφορες δυνατότητες σχεδιασμένες για να απλοποιούν τις εργασίες και να ενισχύουν την αποδοτικότητα. Αυτό το φθινόπωρο, η Viber παρουσιάζει τα «Σχόλια στις Κοινότητες», τη δυνατότητα «Ειδοποίηση προς όλους» στις Ομάδες και τους «Κοινόχρηστους συνδέσμους κλήσεων συσκέψεων», λειτουργίες που όλες τους στοχεύουν στην απλοποίηση της επικοινωνίας. Υπάρχοντα εργαλεία όπως η Περίληψη Συνομιλιών μέσω AI, οι Σημειώσεις μου και οι Φάκελοι συνεχίζουν να ενισχύουν την παραγωγικότητα και την οργάνωση της δουλειάς, βοηθώντας τους χρήστες να μεταβούν ομαλά μετά την περίοδο των διακοπών.

PR-image-GR-1200x675.jpg
  • Βελτίωση της επικοινωνίας σε Κοινότητες και Ομαδικές συνομιλίες
    Με την άφιξη του φθινοπώρου, οι χρήστες συμμετέχουν ολοένα και περισσότερο σε ομαδικές συνομιλίες. Οι Κοινότητες και οι ομαδικές συνομιλίες στο Viber είναι εξαιρετικές επιλογές για να φέρουν τους χρήστες πιο κοντά και να ενισχύσουν τις συνδέσεις μεταξύ τους με βάση τα κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ οι Ομάδες στο Viber είναι συνήθως μικρότερες και ιδανικές για ιδιωτική επικοινωνία, οι Κοινότητες είναι πολύ μεγαλύτερες, δημόσιες ομάδες, κατάλληλες για σχολεία, επιχειρήσεις, χόμπι και θέματα που αφορούν τη γειτονιά. Σε αντίθεση με τις Ομάδες, οι Κοινότητες επιτρέπουν στα νέα μέλη να βλέπουν το ιστορικό συνομιλιών, διαθέτουν απεριόριστη αποθήκευση πολυμέσων όπου αποθηκεύονται φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία, και οι αριθμοί τηλεφώνων των μελών είναι κρυφοί, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για γνωριμία με νέους ανθρώπους.
GR-Ease-Your-Communication-banner.jpg

Το Viber βελτιώνει τις Κοινότητες εισάγοντας τα Σχόλια, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται και να οργανώνουν καλύτερα τις συνομιλίες. Τώρα, οι συζητήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται σε μια αφιερωμένη ενότητα σχολίων κάτω από κάθε μήνυμα, επιτρέποντας στους χρήστες να απαντούν άμεσα σε συγκεκριμένα μηνύματα. Το Viber απλοποιεί επίσης τις συνομιλίες στις Ομάδες, με τη δυνατότητα «ειδοποίηση προς όλους», επιτρέποντας στους χρήστες να ειδοποιούν όλους τους συμμετέχοντες με ένα μόνο μήνυμα. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλοι ενημερώνονται για σημαντικές ανακοινώσεις και συζητήσεις.

  • Σύνδεση αποτελεσματικά με κοινόχρηστους συνδέσμους κλήσεων στην Επιφάνεια Εργασίας
    Το Viber εισάγει κοινόχρηστους συνδέσμους κλήσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται συνδέσμους για κλήσεις συνεδρίων τόσο εσωτερικά στην εφαρμογή όσο και εκτός αυτής. Αρχικά διαθέσιμο για τους χρήστες του Viber for Desktop για τη δημιουργία συνδέσμων, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να συμμετάσχει στην κλήση, αρκεί να έχει λογαριασμό Viber. Αυτοί οι σύνδεσμοι προσφέρουν ευελιξία, καθώς οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν όποτε τους βολεύει χωρίς να λάβουν άμεση κλήση. Οι κλήσεις δεν έχουν καθορισμένο «ιδιοκτήτη» και θα λήξουν μόνο όταν αποχωρήσουν όλοι οι συμμετέχοντες από τον αφιερωμένο σύνδεσμο. Αυτή η δυνατότητα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη, παρέχοντας πιο αποδοτικούς τρόπους για να συνδεθούν με συναδέλφους, φίλους και οικογένεια.

  • Ενίσχυση γρήγορων αποφάσεων με την Περίληψη Συνομιλιών μέσω AI
    Το Viber έχει επίσης ενσωματώσει στη σουίτα των εργαλείων παραγωγικότητας της την τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν τις συνομιλίες και τις εργασίες πιο αποδοτικές. Για γρήγορες ενημερώσεις TLDR όλων των συνομιλιών σας, η Περίληψη Συνομιλιών AI αξιοποιεί την τεχνολογία ChatGPT για να φιλτράρει με ασφάλεια και ακρίβεια τις σημαντικές πληροφορίες από τα αδιάβαστα μηνύματα σε μια συνοπτική και εύκολα αναγνώσιμη περίληψη, που δημιουργείται με το πάτημα ενός κουμπιού από τον χρήστη. Αυτό επιτρέπει τη λήψη γρήγορων, ενημερωμένων αποφάσεων και βοηθά τους χρήστες να περιηγούνται στα μηνύματα τους με πρωτοφανή ταχύτητα και αποδοτικότητα.

  • Διατήρηση της οργάνωσης με τις Σημειώσεις Μου
    Οι Σημειώσεις Μου συγχρονίζονται απρόσκοπτα σε όλες τις συσκευές, εξασφαλίζοντας ότι σημαντικά μηνύματα, σημειώσεις και υπενθυμίσεις διατηρούνται σε έναν οργανωμένο χώρο. Βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα τις λίστες υποχρεώσεων τους, κάνοντας κλικ σε ένα μήνυμα για να το σημειώσουν ως ολοκληρωμένο και να το αποκρύψουν από την τρέχουσα λίστα. Η δημιουργία υπενθυμίσεων είναι επίσης απλή, καθώς οι χρήστες μπορούν απλά να κάνουν δεξί κλικ σε ένα μήνυμα και να ορίσουν την ημερομηνία και την ώρα για την υπενθύμιση.

  • Οργάνωση και διαχείριση συνομιλιών με Φακέλους
    Οι Φάκελοι βοηθούν τους χρήστες να ορίζουν ψηφιακά όρια μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους. Αυτή η δυνατότητα οργανώνει τις συνομιλίες κατά κατηγορίες, αποτρέποντας την αποστολή τυχαίων μηνυμάτων σε λάθος άτομα.

«Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ένας πολυάσχολος μαθητής που ισορροπεί μεταξύ σχολείου και οικογενειακών υποχρεώσεων, πάντα αναζητούμε καλύτερους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη», εξηγεί η Daniela Ivanova, Growth Lead Europe στη Rakuten Viber. «Η σουίτα των εργαλείων παραγωγικότητάς μας ενδυναμώνει τους χρήστες μας να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητά τους και είναι ευθυγραμμισμένη με την αποστολή μας να είμαστε η υπερ-εφαρμογή στην οποία οι Έλληνες βασίζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες και τις πιο σημαντικές τους αλληλεπιδράσεις.»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή