Ολυμπιακός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς

Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από τη Λαμία έχει φέρει τις καταστάσεις στον Πειραιά σε οριακό σημείο.
Ολυμπιακός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς
Το μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι αβέβαιο.
1'

Ο Ολυμπιακός ταπεινώθηκε από τη Λαμία στο «Καραϊσκάκη» χάνοντας με 0-1 και γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, τον μοναδικό στόχο που είχε ως ρεαλιστικό. Τι φέρνει η επόμενη ημέρα για τον Πέδρο Μαρτίνς;

Από τη διοίκηση διέρρευσαν μετά το τέλος του αγώνα πως ο Πορτογάλος θα παραμείνει έως το τέλος του καλοκαιριού στον πάγκο και από εκεί και πέρα θα αξιολογηθεί η δουλειά του.

Εδώ υπάρχει φυσικά και το μεγάλο δίλημμα: Είναι ο Πέδρο Μαρτίνς αποτυχημένος ή όχι;

Από πλευράς τίτλων, οι οποίοι είναι και ο πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του, ο Πορτογάλος δεν κατάφερε τίποτα σε σχέση με την περασμένη σεζόν και αυτό είναι κάτι που δεν έχουν συνηθίσει στον Πειραιά.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός απέδωσε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τις υπόλοιπες ομάδες ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχε 20 νέους παίκτες στη διάθεσή του. Φυσικά δεν μπορεί να του καταλογιστεί πως οι ποδοσφαιριστές του, δεν μπορούν να βάλουν γκολ δημιουργώντας 25 «καθαρές» ευκαιρίες.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν θα πάρουν καμία απόφαση εν θερμώ, όσο για τους παίκτες όσο και για τον Μαρτίνς, ωστόσο μέχρι τον Ιούνιο τίποτα πλέον δεν μοιάζει βέβαιο.

Δεν αποκλείονται εξελίξεις πιο άμεσες αν ο Ολυμπιακός δεν κάνει το 7 στα 7 σε όλα τα ματς που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή