Οι Αρχάγγελοι της Καταστροφής

Θέλω να τους μαζέψω και τους έξι, Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο, Καμμένο, Κουβέλη, Παπαρήγα και να τους κάνω δώρο ένα αποτρόπαιο και τυμπανιαίο πτώμα. Τον ελληνικό τουρισμό.

Οι Αρχάγγελοι της Καταστροφής

Το κατάφεραν κι αυτό οι άνθρωποι - που γ... την ατυχία μου – βρέθηκαν μπροστά μας για να μας σώσουν, που αυτή τη στιγμή η Ελλάδα κρέμεται από μια κλωστή.

Σκότωσαν τη μοναδική ελπίδα που είχαμε για τους επόμενους 3-4 μήνες να μπουν πέντε φράγκα στα άδεια ταμεία μας, να δουλέψουν μερικές χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι, να γλιτώσουν τη φυλακή εκατοντάδες επιχειρηματίες του τουρισμού, να ανθίσει ένα μικρό χαμόγελο ελπίδας σε όλους μας.

Τέρμα. Θάνατος. Ολική απώλεια. Στάχτη το ελληνικό τουριστικό καλοκαίρι. Οι ματαιώσεις κρατήσεων από το εξωτερικό γύρω στο 50% και συνεχίζονται. Οι καλοί μας πελάτες Ιταλοί δεν έχουν μία για διακοπές. Το ίδιο και οι Ισπανοί. Οι Γερμανοί φοβούνται μην τους πάρουμε με τις πέτρες. Και κάτι Βόρειοι π.χ. Σουηδοί, φοβούνται μην αποκλειστούν στην Ελλάδα λόγω κοινωνικών αναταράξεων. Και οι δικοί μας, χτενίζονται.

Λύσσαξε ο Σαμαράς για εκλογές το Μάιο. Δηλαδή τι θα γινόταν αν τις κάναμε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο; Ο Τσίπρας τη βιόλα του με την Αριστερή κυβέρνηση. Ο Βενιζέλος καμένος κι αυτός μέσα στις στάχτες του ΠΑΣΟΚ. Ο Καμμένος στην κοσμάρα του. Ο Κουβέλης με τους όρους του. Και η Αλέκα σε ανοιχτή ακρόαση με Στάλιν και Λένιν.

Αποτέλεσμα; Ασυμφωνία η κυβέρνηση ενότητας, νέες εκλογές στις 17 Ιουνίου και πιθανές τρίτες εκλογές.

Με τέτοιους Αρχάγγελους της Καταστροφής θα μπορούσε ο Αη Γιάννης στην Πάτμο να ξαναγράψει την Αποκάλυψη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή