Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Πάπα Φραγκίσκο: Να πείσουμε τους ανθρώπους να ακούσουν την επιστήμη

Ο Αρχιεπίσκοπος δώρισε στον Πάπα Φραγκίσκο μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου και στη συνέχεια είχαν μια κατ' ιδίαν συζήτηση

Ο Πάπας Φραγκίσκος με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
Ο Πάπας Φραγκίσκος με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
Intime - Φωτογραφία αρχείου
1'

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών συναντήθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος ο οποίος πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη στην Αθήνα.

Αρχικά πήρε το λόγο ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποιός έστειλε μήνυμα και για την πανδημία λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να πείσουμε τους ανθρώπους να παύσουν να φοβούνται και να ακούσουν την επιστήμη.

Κατόπιν ο Αρχιεπίσκοπος δώρισε στον Πάπα Φραγκίσκο μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου και είχαν μια κατ' ιδίαν συζήτηση, ενώ ακολούθως το λόγο πήρε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Νωρίτερα ο Επίσκοπος και Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο, προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας υποδέχθηκε στο κεφαλόσκαλο του Μεγάρου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και στη συνέχεια, στο εσωτερικό του Μεγάρου, έγινε ανάκρουση των εθνικών ύμνων Βατικανού και Ελλάδος.

Μετά την τελετή υποδοχής του Ποντίφικα ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο προσωπικό της γραφείο, και στη συνέχεια συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον πρώτο όροφο του Μεγάρου.

Η επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε με ομιλίες της Προέδρου της Δημοκρατίας και του «Ποντίφικα», στη μεγάλη αίθουσα των δείπνων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Σαρτζετάκη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Λαϊκού»

H νέα ταυτότητα στο κινητό μας: Βιβλιάριο υγείας, δίπλωμα οδήγησης, και ταυτοποίηση σε μία εφαρμογή

Λουκία Πιστιόλα: Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία (vid)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή