Φαρσέρ στην Αυστραλία τρομάζει επιβάτες του μετρό

Μπήκε στο μετρό και τρόμαξε τους πάντες. O Adrian Van Oyen, γνωστός φαρσέρ στο You Tube αυτή τη φορά ξεπέρασε το όριο, κάνοντας εμετό σε βαγόνι τρένου. Οι συνεπιβάτες του άκουσαν με τρόμο να τους λέει πως έχει έμπολα.

Σοφία Βεργοπούλου

1'

Ο 20χρονος φαρσέρ, το κανάλι του οποίου στο You Tube έχει πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές, αποφάσισε αυτή τη φορά να παίξει με τους επιβάτες της γραμμής Queensland Rail. Ηπιε 3 μπουκάλια γάλα χρωματισμένα με πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, μπήκε στο τρένο και ξέρασε μεγαλοπρεπώς μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών. Κάποια στιγμή δήλωσε πως όλο αυτό οφείλεται στο ότι έχει έμπολα.

Το βίντεο (αμφιβόλου αισθητικής) έγινε viral με 400.000 views ενώ τα σχόλια ποικίλουν. Πάντως για αυτή τη φάρσα, το αυστραλιανό δικαστήριο του επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο για το καθάρισμα του βαγονιού και του απαγόρευσε την είσοδο στο μετρό εφόρου ζωής.

Η προηγούμενη φάρσα του έγινε σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπου φίλμαρε τον εαυτό του να κάνει απίστευτες ζημιές αναποδογυρίζοντας δήθεν κατά λάθος ράφια. Η προηγούμενη φάρσα του έχει στοιχίσει την απαγόρευση εισόδου και στα σούπερ μάρκετ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή