Ηλιάννα Ζέρβα: Κάνει την… επανάσταση με το νέο της medley!

Μία από τις ταλαντούχες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, η Ηλιάννα Ζέρβα επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα medley, καταφέρνοντας να κλέψει την παράσταση.
Ηλιάννα Ζέρβα: Κάνει την… επανάσταση με το νέο της medley!
1'

Τα τραγούδια που περιέχει το medley είναι το «Και τηλεφωνώ στον εαυτό μου», το «Αλεξίσφαιρο γιλέκο», το «Η επανάσταση μου» και το «Δε φρενάρω».

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια ετοίμασε ένα medley μετά την διασκευή του «Μην ανάβεις το φως», το οποίο είναι σε μουσική του Νίκου Βασιλοπούλου και στίχους του Τάκη Λιβανού, έχοντας καταφέρει να σημειώσει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες βίντεο στην πλατφόρμα του TikΤok.

Κοινώς προκάλεσε πάταγο στα social media, δίνοντας έτσι μια ώθηση στην ερμηνεύτρια, με τον κόσμο να αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο την αγάπη που της τρέφει.

Έχει ήδη ετοιμάσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα μιας και έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με την Minos η οποία την πιστεύει και την στηρίζει πολύ.

Μέσα από αυτό το medley η ίδια περνάει και ένα μήνυμα στις γυναίκες ότι είναι δυνατές και δεν θα αφήσουν κανένα κακοποιήτη να τις κάνει ότι θέλει και να δίνουν πάντα τη δική τους μάχη για το καλύτερο στη ζωή τους.

Η Ηλιάννα Ζερβα έχει μουσικό «αίμα». Έχει σταθερή ανοδική πορεία στον χώρο του πενταγράμμου και η ερμηνεία της στο τραγούδι «Μην ανάβεις το φως» απέδειξε σε όλους τις ερμηνευτικές της δυνατότητες, αλλά και το πόσο έτοιμη ήταν για την καριέρα της στη δισκογραφία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή