Η ΕΠΟ συνεδριάζει και περιμένει την UEFA

Από σήμερα το ποδόσφαιρο, σε διοικητικό επίπεδο...

2'

Από σήμερα το ποδόσφαιρο, σε διοικητικό επίπεδο, αποκτά τους γνώριμους ρυθμούς του. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει το ΔΣ της ομοσπονδίας, ώστε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος να ενημερώσει τους παράγοντες για τις επαφές του στη διάρκεια της 14ημερης διακοπής της λειτουργίας της ομοσπονδίας και να εισηγηθεί την άρση του λουκέτου.

Ας δούμε τα νέα από τα «καυτά» μέτωπα:

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ: Ο Ιταλός αξιωματούχος Αντρέα Τραβέρσο από χθες βρίσκεται στη Νιόν της Ελβετίας, την έδρα της UEFA. Από εκεί θα στείλει το πόρισμα για το αν η ΕΠΟ ενήργησε σωστά με τη μη αδειοδότηση των Ηρακλή, ΟΦΗ και Τρικάλων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φάκελοί τους θα απορριφθούν για τρίτη (και φαρμακερή) φορά από τους καθ’ ύλιν αρμοδίους. Ο έλεγχος συνεχίζεται, καθώς ένας εκπρόσωπος της UEFA έμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει να ελέγχει τους τρεις φακέλους μαζί με ορκωτούς λογιστές. Το πόρισμα θα σταλεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

ΟΦΗ: Η UEFA θα εισηγηθεί ή τιμωρία του ΟΦΗ που προσέφυγε στο Εφετείο Αθηνών και μπλόκαρε τα πλέι οφ ή θα τον τιμωρήσει απευθείας. Αν κάνει το δεύτερο θα ζητήσει από την ΕΠΟ να την ενημερώσει, όταν θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να «εξαφανιστεί» η ποινή, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ.

ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ: Το «λαβράκι» που βρέθηκε είναι η Βέροια, η οποία όχι μόνο δεν θα πάρει μέρος στα πλέι οφ αλλά κινδυνεύει και με υποβιβασμό, αν ισχύσει το δεδικασμένο του Ηρακλή. Από τη Football League επίσης είναι οι Ιωνικός, Εθνικός, Καρδίτσα. Καλύτερη από όλους η Ηλιούπολη (σ.σ. θα βάλουμε πολλά θαυμαστικά, επειδή πρόκειται για πραγματική αποθέωση!!!!!!!!!!!!!!).

Η Ηλιούπολη λοιπόν, δεν υπέβαλε καθόλου ενημερότητα, έκανε μεταγραφές τον Ιανουάριο αλλά αυτό είναι ευθύνη της ΕΠΟ (σ.σ. έθεσε τον αρμόδιο υπάλληλο σε διαθεσιμότητα) και θα ανακληθούν μόνο τα δελτία των παικτών που πήρε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (σ.σ. καλύτερα για να κάνει και ανανέωση). Επανομή Καλονή, Παναχαϊκή δεν έχουν πρόβλημα. Από τη Football League 2 «θέμα» για τις ενημερότητες, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει για Χερσόνησο, Κόρινθο, Παναιγιάλειο, Ασπρόπυργο, Πανηλειακό και Αία Σαλαμίνας. Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών στα παραπέμψει τις υποθέσεις στην Πειθαρχική Επιτροπή της «μικρής λίγκας» με την ΕΠΟ να επιθυμεί να εφαρμοστεί το δεδικασμένο του Ηρακλή (=υποβιβασμός).

πηγή: theplayer.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή