Twitter: Επανήλθε η λειτουργία για την άμεση πρόληψη των αυτοκτονιών

Twitter: Αποκατάσταση μιας λειτουργίας προώθησης των τηλεφωνικών γραμμών άμεσης πρόληψης των αυτοκτονιών.

Twitter: Επανήλθε η λειτουργία για την άμεση πρόληψη των αυτοκτονιών
Η Twitter προχώρησε στην αποκατάσταση μιας λειτουργίας.
AP
1'

Επανήλθε στο Twitter η λειτουργία προώθησης της πρόληψης των τηλεφωνικών γραμμών άμεσης πρόληψης των αυτοκτονιών. Το Twitter είχε αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες μια λειτουργία που προωθούσε τηλεφωνικές γραμμές πρόληψης αυτοκτονιών και άλλες πηγές ασφαλείας σε χρήστες που αναζητούσαν συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Έπειτα από την κλιμάκωση της πίεσης από συγκεκριμένους χρήστες, αλλά και ομάδες προστασίας των καταναλωτών για την απενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας πάρθηκε η απόφαση η λειτουργία να αποκατασταθεί.

Το Reuters ανέφερε την Παρασκευή ότι η λειτουργία απενεργοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, επικαλούμενο δύο πηγές που είχαν λάβει σχετική ενημέρωση, σύμφωνα με τις οποίες, η απενεργοποίηση έγινε μετά από εντολή του ιδιοκτήτης της Twitter Inc Έλον Μασκ.

Υπενθυμίζεται ότι η αφαίρεση της λειτουργίας, γνωστής ως #ThereIsHelp, δεν είχε αναφερθεί στο παρελθόν. Είχε εμφανιστεί στην κορυφή συγκεκριμένων αναζητήσεων για επαφές σε πολλές χώρες με οργανισμούς υποστήριξης που σχετίζονται με την ψυχική υγεία, τον ιό του AIDS, τα εμβόλια, την παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση, την COVID-19, τη φυλετική βία, τις φυσικές καταστροφές και την ελευθερία της έκφρασης.

Σχετικές ειδήσεις

Έλον Μασκ: «Εξαφανίζει» λειτουργία για την πρόληψη των αυτοκτονιών

Τα απρόοπτα του τελικού του GNTM και τα παράπονα στο Twitter

Η Γερμανία θέλει ευρωπαϊκό έλεγχο του twitter λόγω... Μασκ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή