Βραδιά EURO με παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιρόφιλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και δεν δίστασαν να τους θέσουν και το ερώτημα «ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην εφετινή διοργάνωση»
Βραδιά EURO με παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη

Οι Μίμης Δομάζος, Βίκτωρας Μητρόπουλος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Θωμάς Μαύρος και Αντώνης Αντωνιάδης έδωσαν ραντεβού στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Κυδωνιών 30, στη Νέα Σμύρνη

1'

Μια μεγάλη έκπληξη και μάλιστα πολλών …αστέρων περίμενε όσους βρέθηκαν, χθες, σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ανάμεσά στους φιλάθλους που έκαναν «κερκίδα» στο κατάστημα ΟΠΑΠ ήταν και παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θωμάς Μαύρος, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Σούλης Παππάς, Βίκτωρας Μητρόπουλος, Αντώνης Κασδοβασίλης και Αντώνης Γλύκας βρέθηκαν όλοι μαζί στην ίδια παρέα για να δουν και να σχολιάσουν την αναμέτρηση Αυστρία-Γαλλία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιρόφιλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και δεν δίστασαν να τους θέσουν και το ερώτημα «ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην εφετινή διοργάνωση».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή