Στα χέρια της UEFA…

Η UEFA θα ελέγξει όλες τις διαδικασίες που ακολούθησε η επιτροπή της ΕΠΟ...

1'

Η UEFA θα ελέγξει όλες τις διαδικασίες που ακολούθησε η επιτροπή της ΕΠΟ για να αδειοδοτήσει τις ομάδες, όπως προέκυψε από τη συνάντηση του Τζάνι Ιφαντίνο με τους Σοφοκλή Πιλάβιο και Πάνο Μπιτσαξή.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, είχε συνάντηση για περισσότερο από δύο ώρες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, έτσι ώστε να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με την κουβέντα να επικεντρώνεται στο licensing και στο ζήτημα της βίας.

«Το θέμα των αδειοδοτήσεων είναι πολύ σημαντικό, που το παίρνουμε πολύ σοβαρά και εξετάζουμε προσεκτικά τις διαδικασίες που ακολουθεί η ΕΠΟ. Θα ήθελα να συγχαρώ την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της για τη δουλειά που κάνουν σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων. Αυτό σχετίζεται με την αυτοδιοίκηση του ποδοσφαίρου», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζάνι Ιφαντίνο αμέσως μετά τη συνάντηση.

Στη συνέχεια, ο «νο2» της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πρόσθεσε: «Είμαστε ευγνώμονες στην κυβέρνηση για τη στήριξή της στο έργο της ομοσπονδίας και όλα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου. Θα το αναλύσουμε και θα επανέλθουμε με τα συμπεράσματά μας τις επόμενες ημέρες».

Ενώ τέλος, επισήμανε: «Συζητήσαμε και για άλλα θέματα όπως η βία, που είναι πολύ σοβαρό θέμα και μία από τις προτεραιότητες της UEFA. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως η βία θέτει σε κίνδυνο τους ανθρώπους. Θα συνεργαστούμε με την κυβέρνηση και την ΕΠΟ στον τομέα αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή